Main Content

HOKEJOVÉ NEWS (7.11.): Plat Christiána Jaroša, Adam Ružička, Martin Pospíšil a veľký trejd?

utorok, 7. november 2023 14:01 | Autor: Róbert Kalnický

Christián Jaroš
Christián Jaroš | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku HOKEJOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete hokeja.

Martin Pospíšil je späť v prvom tíme

Calgary Flames v priebehu 24 hodín urobilo dve transakcie s Martinom Pospíšilom. Vedenie Plameňov najskôr slovenského forwarda poslalo na farmu, no ešte počas toho istého dňa ho povolali naspäť do prvého tímu. Navyše, Pospíšil by už dnes v noci mohol odohrať svoj druhý zápas v kanadsko-americkej NHL.

Blíži sa návrat Adama Ružičku

Slovenský útočník Adam Ružička je blízko k návratu do prvého tímu. Hoci trénoval ako center štvrtej formácie, po zranení by už mal byť fit a podobne ako Pospíšil, aj on by mohol naskočiť do nočného stretnutia proti Nashvilleu Predators. Podrobné informácie budú známe až večer.

Unikol plat Christiána Jaroša v KHL

V Rusku zverejnili plat Christiána Jaroša. Slovenský reprezentant pôsobí v Rusku už vo svojom treťom tíme. V minulosti hral za Avangard Omsk či CSKA Moskva, teraz je hráčom Severstaľu Čerepovec. V úvodnom roku svojho kontraktu zarába 251-tisíc eur ročne, od budúceho ročníka to bude 402-tisíc eur.

Corey Perry ako adept na trejd?

Počas NHL Trade Deadline by mohol prestúpiť aj Corey Perry. O skúseného kanadského útočníka je interes aj medzi ostatnými tímami profiligy. Ročník odštartoval v Chicagu Blackhawks, no v závere ročníka by mohol bojovať vo farbách Tampy Bay alebo Toronta. (NHL Trade Rumors)

Trejd medzi Montrealom a Torontom?

V zámorí sa začína špekulovať o trejde medzi Montrealom Canadiens a Torontom Maple Leafs. Javorové listy totiž prejavujú záujem o tandem Arber Xhekaj a Sean Monahan. Konkrétne ponuky zatiaľ neprišli, avšak predstavitelia TML by do svojich radov radi získali skúseného útočníka a mladého obrancu.