Main Content

HOKEJOVÉ NEWS (6.11.): Zmeny v Poprade, Martin Pospíšil i Jaroslav Halák

pondelok, 6. november 2023 10:50 | Autor: Róbert Kalnický

HK Poprad
HK Poprad | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku HOKEJOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete hokeja.

Pospíšil smeruje na farmu

Slovenský útočník Martin Pospíšil nebude pokračovať v prvom tíme Calgary Flames. Predstavitelia Plameňov ho poslali na farmu do tímu Calgary Wranglers. Podľa posledných reportov zo zámoria je to však iba krok, ktorý by mal byť papierovou transakciou kvôli manažovaniu flexibility zostavy.

Mišiak opäť v noci zabodoval

Martin Mišiak opäť v noci zabodoval vo farbách Erie Otters. V OHL si pripísal presný zásah. Navyše, do štatistík sa zapísal aj Ondrej Molnár, ktorý si pripísal sekundárnu asistenciu. Otters zvíťazili nad Sarniou pomerom 5:3.

Jaroslav Halák a San Jose Sharks?

V posledných dňoch sa objavila zaujímavá špekulácia ohľadom Jaroslava Haláka. Skúsený ružinovský rodák je spájaný so San Jose Sharks. Žraloci v novom ročníku kanadsko-americkej NHL ešte nevyhrali a na konte majú jediný bod. Navyše, ani jeden z brankárov nepodáva dobré výkony. (Aktualizácia o 19:41) - Jaroslav Halák podpísal profesionálny try-out v Caroline Hurricanes.

V Poprade prídu zmeny

Český tréner HK Poprad Aleš Totter po výhre v Nových Zámkoch avizuje zmeny v zostave: "Sme blízko dohody s jedným importom. Trh je komplikovaný, no pán Koval sa do toho oprel. Pomôže nám aj repre pauza. Budúci týždeň sa do tréningu vrátia aj Rabčan so Záborským, čo nám tiež pomôže."

Zdeno Chára odbehol ďalší maratón

Znie to až neuveriteľne, ale je to tak. Niekdajší slovenský reprezentačný obranca a dlhoročný hráč NHL Zdeno Chára odbehol ďalší maratón. V New Yorku ho sledovali viacerí novinári z celého sveta. Na sociálnych sieťach sa objavilo viacero videí, kde je vidieť, ako sa slovenský obor borí s nástrahami dlhého 42-kilometrového behu.