Main Content

FUTBALOVÉ NEWS (22.10.): Mudryk môže byť lepší, ten Hag o Maguireovi, Szoboszlai sa dočkal pochvaly

nedeľa, 22. október 2023 11:35 | Autor: Jakub Vaverka

Chelsea FC
Chelsea FC | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku FUTBALOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete futbalu. 

Mudryk stále môže byť ešte lepší

Chelsea včera remizovala s Arsenalom 2:2, pričom Modrí viedli 2:0. O jeden z gólov CFC sa postaral aj Ukrajinec Mudryk. „Stále nie je na svojom najvyššom leveli, zlepší sa. Naozaj potreboval svoj prvý gól na Stamford Bridge. Zlepší sa, ale myslím si, že s týmto gólom pôjdu jeho výkony nahor," uviedol lodivod CFC Mauricio Pochettino.

Guardiola chváli Dokua, je výborný

Manchester City včera porazil Brighton 2:1, v drese Sky Blues zaujal belgický mladík Jeremy Doku. „Je to začiatok jeho niekoľkoročného pôsobenia v našom klube, verte mi. Je to úžasné krídlo. Bol pri našom prvom góle, zapojil sa do veľa akcií. Naozaj sa mi páči, čo predvádza," povedal tréner City Pep Guardiola.

Szoboszlai sa dočkal pocty od van Dijka

Virgil van Dijk nešetril slovami nadšenia na svojho spoluhráča z Liverpoolu Dominika Szoboszlaia. „Je to iný level kvality, je skutočne výborný," povedal Holanďan. Maďarský reprezentant patrí v tejto sezóne po prestupe z nemeckého RB Lipsko medzi najlepších hráčov The Reds.

Kouč Manchestru United komentuje Maguirea

Tréner Manchestru United Erik ten Hag hovorí o situácii obrancu Harryho Maguirea. „Harry hrá tak, ako chceme, aby hral, proti svojim súperom dominuje. Som spokojný s jeho výkonmi. Hru číta veľmi dobre, teším sa z toho, čo u neho vidím." Devils vyhrali včera večer na ihrisku Sheffieldu 2:1. 

Brighton rieši zranenia

Brighton je momentálne v Premier League siedmy, včera prehral na ihrisku Manchestru City 1:2. Trénera Roberta de Zerbiho mrzelo najmä zranenie Sollyho Marcha. „Jeho zranenie je najhoršou vecou z tohto duelu. Myslím si, že bude chýbať dlhší čas. Táto sezóna je iná, strácame príliš veľa hráčov kvôli zdravotným problémom."