Main Content

VIDEO: Tatar sa postupne udomácňuje v Colorade! Dvakrát asistoval proti Chicagu

piatok, 20. október 2023 08:27 | Autor: Róbert Kalnický

MacKinnon x Tatar
MacKinnon x Tatar | zdroj: Twitter

Na ďalší zápas v kanadsko-americkej NHL nastúpilo v noci zo štvrtka na piatok Colorado. V domácom prostredí Lavíny privítali súpera z Chicaga.

Stretnutie malo pomerne jasný spád. Domáci Avalanche dominovali od úvodného vhadzovania a nepúšťali súpera prakticky k ničomu. Kvalitný výkon podalo všetkých 19 hráčov, medzi ktorými figurovalo aj meno slovenského útočníka Tomáša Tatara.

Druhý kanadský bod v sezóne si Tatar pripísal ešte v druhom dejstve. Po pase od Toewsa sa dostal medzi kruhy, kde prenechal puk Valerimu Ničuškinovi a ten opäť uvoľnil Devona Toewsa, pred ktorý zívala prázdna brána. Nebol to však jediný zárez od slovenského forwarda.

 

 

Skúsený slovenský veterán si v tretej tretine duelu pripísal aj svoj tretí kanadský bod v sezóne. Po strele od modrej čiary dobre ilavský rodák pracoval v priestore medzi kruhmi. Puk sa mu odrazil priamo na hokejku, pričom Tatar neváhal a posunul ho najväčšej hviezde tímu Nathanovi MacKinnonovi. Kanadský forward si ešte vylepšil pozícii a upravil na konečných 4:0.