Main Content

FUTBALOVÉ NEWS (16.10.): Ancelotti, Ben White, Joao Felix či prestupový cieľ Arsenalu

pondelok, 16. október 2023 14:23 | Autor: Jakub Vaverka

Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku FUTBALOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete futbalu. 

Ancelotti hovorí o záujme Brazílie

Tréner Realu Madrid Carlo Ancelotti prehovoril o špekuláciách, ktoré ho spájajú s pozíciou hlavného trénera brazílskej reprezentácie. „Dohoda s Brazíliou? Všetko sú to špekulácie. V Reale Madrid sa cítim veľmi dobre. Sezónu sme začali výborne a verím, že sa nám bude dariť aj naďalej," uviedol Ancelotti pre Radio1. 

Arsenal sleduje Douglasa Luiza

Viaceré reporty z Veľkej Británie pojednávajú o tom, že vicemajster anglickej Premier League Arsenal pozorne sleduje situáciu okolo Douglasa Luiza z birminghamskej Aston Villy. AVFC nechce o svoju oporu prísť lacno, všetko bude o ponuke The Gunners.

Zmluva Bruna v NUFC nemá nijakú špeciálnu klauzulu

Brazílsky záložník Bruno Guimaraes, ktorý podpísal novú zmluvu s Newcastlom United, nemá vo svojom kontrakte nijakú špeciálnu klauzulu o možnom transfere do Barcelony alebo niekam inam. Jediná klauzula, ktorá v jeho kontrakte je, je výkupná na úrovni 100 miliónov libier. 

Ben White s novou zmluvou v Arsenale?

Po tom, čo vedenie Arsenalu predĺžilo kontrakty s viacerými hráčmi prvého mužstva, mala by byť na programe dňa v Emirates Stadium nová zmluva pre anglického obrancu Bena Whitea. Kanonieri si chcú poistiť služby svojich TOP futbalistov na niekoľko rokov dopredu.

Joao Felix je v Barcelone šťastný

Portugalský útočník Joao Felix, ktorý je na hosťovaní v FC Barcelona z Atlética Madrid, je v metropole Katalánska veľmi spokojný. „Ako môžete vidieť, som šťastný tam, kde som, v Barcelone. Cítim sa dobre, sebavedomo a cítim, že tu strávim dobré obdobie."