Main Content

FUTBALOVÉ NEWS (13.10.): Leroy Sané, Tchouméni, ocenenie pre Spurs či talent PSG

piatok, 13. október 2023 17:27 | Autor: Jakub Vaverka

Aurelien Tchouameni
Aurelien Tchouameni | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku FUTBALOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete futbalu. 

Sané rokuje s Bayernom

Nemecký útočník Leroy Sané momentálne rokuje s Bayernom Mníchov o novom kontrakte. Sané je spájaný s možným návratom do Anglicka, kde pôsobil v Manchestri City, ale teraz to skôr vyzerá, že sa dohodne s majstrom Bundesligy na predĺžení spolupráce.

Dan Burn ostáva v Newcastli

Skúsený stopér Dan Burn oficiálne predĺžil kontrakt s Newcastlom United. Anglický celok ponúkol urastenému obrancovi zmluvu do roku 2025, ten neváhal s jej predĺžením. Burn je oporou The Magpies nielen v Premier League, ale aj v Lige majstrov.

Nový kontrakt pre talent PSG

Vedenie francúzskeho majstra Paríža Saint-Germain pracuje na predĺžení kontraktu so supertalentom, tínedžerom menom Warren Zaïre-Emery. Emery patrí medzi pravidelných členov zostavy španielskeho kouča PSG Luisa Enriqueho. Predĺženie spolupráce by nemalo byť problémom.

Ange Postecoglou trénerom mesiaca

Tréner Tottenhamu Hotspur Ange Postecoglou sa stal najlepším trénerom mesiaca september v anglickej Premier League. Niet sa čo čudovať, počas reprezentačnej prestávky sú Kohúti na čele súťaže spolu s mestským rivalom Arsenalom.

Tchouaménimu sa nepáči nabitý rozpis

Francúzsky záložník v službách Realu Madrid Aurelien Tchouméni nie je nadšený z toho, že v sezóne býva čoraz viac zápasov. „Musíme s tým niečo urobiť. Hráme 70 až 80 zápasov ročne, pričom, ak chceme hrať do 38-39 rokov, bude to pre naše telo náročné. Existuje veľa súťaží, pričom niektoré z nich nie sú až tak dôležité."