Main Content

VIDEO: Real Madrid postaví neuveriteľný komplex pre svojich fanúšikov

nedeľa, 25. marec 2012 12:24 | Autor: Martin Gregor

VIDEO: Real Madrid postaví neuveriteľný komplex pre svojich fanúšikov
VIDEO: Real Madrid postaví neuveriteľný komplex pre svojich fanúšikov | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, youtube.com

Real Madrid a jeho priaznivcov čaká čoskoro výrazný míľnik. Pusinky pred pár dňami predstavili návrh nového super moderného komplexu pre svojich fanúšikov, s ktorým sa nebude môcť porovnávať žiadny iný klub na svete. Otvoria ho v januári roku 2015. Máme sa na čo tesiť!

Real Madrid je značkou, ktorá sa predáva doslova sama. Uvedomujú si to aj investori z bohatých Spojených Arabských Emirátov, ktorí sa rozhodli s týmto klubom zrealizovať nevídaný projekt obrovského prímorského rezortu, ktorý bude určený výhradne pre fanúšikov kráľovského tímu.

V rezorte Realu Madrid nájdete 60 luxusných bungalovov, 48 víl na prenájom, klubové múzeum, aquapark, Beach rezort so 450 apartmánmi či 5-hviezdičkový nádherný hotel. Súčasťou obrovského projektu bude aj vôbec prvý futbalový štadión, ktorý bude z jednej strany otvorený do mora a verte, či nie, aj futbalová šou vytváraná prostredníctvom hologramov, vďaka ktorým si budú môcť diváci opäť pripomenúť najslávnejšie zápasy Realu Madrid.

Investori očakávajú, že rezort navštívi už v prvom roku jeho otvorenia viac než milión turistov. Máte teda ešte zhruba 2,5 roku na to, aby ste si našetrili poriadne tučný balík peňazí, keďže dovolenka v tomto určite nebude patriť medzi tie najlacnejšie.