Main Content

SLOVENSKÝ HOKEJ (28.9.): Novinky v slovenských ligách, indície o trénerovi Slovana, dohoda Trebišova

štvrtok, 28. september 2023 10:24 | Autor: Róbert Kalnický

HK GROTTO Spišská Nová Ves
HK GROTTO Spišská Nová Ves | zdroj: TASR

So štartom nového ročníka sme si pre vás pripravili novú rubriku. Vitajte pri ďalšej časti rubriky SLOVENSKÝ HOKEJ.

Trebišov nadviazal ďalšiu spoluprácu

HK STEEL TEAM Trebišov potvrdil spoluprácu aj s ďalším účastníkom Tipos Extraligy. Nováčik druhej najvyššej súťaže sa dohodol po Michalovciach aj so Spišskou Novou Vsou. V drese Trebišova už včera nastúpili Lukáš Hamráček, Tim Danielčák, Šimon Groch a Martin Knižka.

Topoľčany zaskočili Žilinu

Vlci Žilina si zaknihovali prvú porážku v novej sezóne. V zápase tretieho kola sa hráči trénerského tandemu Bokroš - Babka predstavili na ľade Topoľčian, ktorým podľahli pomerom 4:2. O triumfe domáci rozhodli v tretej tretine, v ktorej sa presadili Andrei Legalin a Maroš Surový.

Zmeny v ženskej súťaži

Ženská hokejová extraliga má nový názov a nové logo. Klasický názov Extraliga žien strieda Slovenská ženská hokejová liga. SŽHL má zároveň aj nové logo, ktorým sa bude prezentovať v aktuálnom ročníku. V novom ročníku bude pôsobiť 9 účastníkov. Nováčikom je HC Slovan Bratislava.

 

 

Nové logo má aj 2. liga

2. hokejová liga má taktiež nové logo. Novinka bola odprezentovaná včera na sociálnych sieťach samotnej súťaže. Tradičnú kombináciu žltej a čiernej od novej sezóny vystrieda modrá, biela a červená. Všetky seniorské súťaže tak majú jednotný dizajn.

 

 

Slovan dnes poobede (pravdepodobne) podpíše trénera

Český hokejový tréner Vladimír Růžička sa rozhodol ukončiť svoju spoluprácu v českom Ústí nad Labem. Všetko nasvedčuje tomu, že v najbližších hodinách by mohol podpísať kontrakt so Slovanom Bratislava, ktorý hľadá nového hlavného trénera.