Main Content

VIDEO: Andrej Danko, Marcus Rashford a halušky. Také niečo už neuvidíte

piatok, 22. september 2023 19:21 | Autor: Jakub Vaverka

Rashford x Danko
Rashford x Danko | zdroj: TASR

Na Slovensku sme si nejako tak zvykli, že treba byť pripravení na všetko. Ale na kombináciu politika Andreja Danka a útočníka Manchestru United Marcusa Rashforda sme nachystaní naozaj neboli. Poďte si to pozrieť. 

Voľby do NRSR sú na programe už 30. septembra 2023 a politici na nás vybiehajú skutočne na rôznych platformách. Niekedy je to na zaplakanie, inokedy sa dá zasmiať. Chalani z podcastu VAR na svojich profiloch na sociálnych sieťach Instagram prekvapili. Akú emóciu to vo vás vyvolá, to necháme samozrejme na vás. 

Zverejnili totiž video predsedu SNS Andreja Danka, ktorý ako prirovnanie dĺžky času použil obdobie, kedy Manchester United chodil na Slovensko a Marcus Rashford sa v našej krajine učil jesť bryndzové halušky. Čo tým chcel povedať? Video nájdete na tomto odkaze

Každopádne, hviezdny kanonier anglického giganta pravdepodobne ani len netuší, že sa stal súčasťou politických vyjadrení v Slovenskej republike. Na druhej strane, je pekné vidieť, že futbal je skutočne fenomén, ktorý presahuje hranice športu.