Main Content

SLOVENSKÝ HOKEJ (22.9.): Návrat Ladislava Spišiaka, lídri Považskej Bystrice. Má Ján Pardavý ultimátum?

piatok, 22. september 2023 11:46 | Autor: Róbert Kalnický

Ján Pardavý
Ján Pardavý | zdroj: TASR

So štartom nového ročníka sme si pre vás pripravili novú rubriku. Vitajte pri ďalšej časti rubriky SLOVENSKÝ HOKEJ.

Štartuje TIPOS SHL

Dnešným dňom odštartuje naša druhá najvyššia súťaž. TIPOS SHL má na pláne prvé kolo, ktoré sa odohrá v plnom rozsahu. V Slovenskej hokejovej lige bude v ročníku 2023/2024 pôsobiť dvanásť tímov, ku ktorým sa pridá v rámci prípravy na majstrovstvá sveta reprezentačná osemnástka.

Ladislav Spišiak sa vracia

Skúsený tréner Ladislav Spišiak sa vracia na trénerskú lavičku. V sezóne 2023/2024 bude hlavným trénerom hokejistiek MHK Martin. Úradujúce majsterky Slovenska sa pripravujú na nový ročník. Spišiak sa k hokeju po niekoľkoročnej prestávke. V minulosti viedol aj seniorské mužské tímy Martina či Žiliny.

Poprad angažoval mentálneho kouča

Hokejisti HK Poprad budú v novej sezóne mať aj mentálneho kouča. Ku Kamzíkom sa v uplynulých dňoch pridal Maroš Stanislav. Nová posila celku spod Tatier má pomôcť s mentalitou hráčov nielen pre play-off, ale aj počas celej základnej časti. Klub o jeho príchode informoval na sociálnych sieťach.

Na Považí vymenovali kapitána a asistentov

HK 95 Považská Bystrica krátko pred štartom nového ročníku TIPOS SHL vymenoval kapitána a jeho asistentov. Aj tento rok povedie Panterov s céčkom na hrudi Jakub Rufati. Jeho asistentmi budú aj v novom ročníku Jakub Cíger a Juraj Ďurkech. V prvom kole Panteri vyzvú Dubnicu.

Ján Pardavý nemá ultimátum

Novinár Tomáš Prokop na sociálnej sieti Twitter priniesol novinky z kabíny Slovana Bratislava. Po medializovaných informáciách o ultimáte vysvitlo, že tréner Ján Pardavý pod výsledkom ultimátom nie je. Potvrdil to Oto Haščák.