Main Content

SLOVENSKÝ HOKEJ (21.9.): Jasný odkaz zo Žiliny, definitíva ohľadom Bakoša a odchod zo Slovana?

štvrtok, 21. september 2023 10:51 | Autor: Róbert Kalnický

Martin Bakoš
Martin Bakoš | zdroj: TASR

So štartom nového ročníka sme si pre vás pripravili novú rubriku. Vitajte pri ďalšej časti rubriky SLOVENSKÝ HOKEJ.

Slovan sa pravdepodobne rozlúči s obrancom

Novinár Michal Runák na sociálnej sieti Twitter informuje o možnom konci Matta Murphyho v Slovane Bratislava. 28-ročný obranca nastúpil za Slovan na jeden duel, v ktorom si do štatistík zapísal jeden mínusový bod. Oficiálne infromácie však nie sú zatiaľ známe.

Martin Bakoš Slovan neposilní

Slovenský hokejový útočník Martin Bakoš napokon HC Slovan Bratislava neposilní. Šikovný pravák sa rozhodol neprijať ponuku Belasých a trojročný kontrakt nepodpíše. Na nové pôsobisko tak ešte stále čaká, no s najväčšou pravdepodobnosťou ho opäť uvidíme v zahraničných súťažiach.

Martinčania sa chystajú na ďalší zápas

Hokejisti MHA Martin dnes vycestujú na ďalší prípravný zápas. Tretie stretnutie novovzniknutého tímu sa odohrá v Detve, kde sa od 18:00 modro-bieli stretnú s tamojším HK. Pre celok spod Poľany to bude druhý prípravný duel. V prvom nastúpili proti tímu Univerzity Mateja Bela.

Zaujímavá konfrontácia v Poprade

V Poprade sa dnes odohrá zaujímavé stretnutie. Na Strednej športovej škole bude pokračovať TIPOS SHL ďalším zápasom. Od 16:00 sa slovenská reprezentácia do 18 rokov s tímom Aquacity Pikes. Pre mladíkov to bude druhé vystúpenie v druhej najvyššej súťaži. V tom prvom podľahli Skalici 1:4.

Peter Galamboš má jasno

Martinský rodák Peter Galamboš bude v novej sezóne hrať za Žilinu. V rozhovore pre portál zilina.sp21.sk uviedol, že tím je odhodlaný s tímom postúpiť.  „Tím je dobre pripravený. Bola dobrá príprava, či tréningy, či zápasy, takže sme pripravení. Nemyslím si, že by nám to zväzovalo nohy. S tým sa musí profesionálny hokejista vysporiadať. Prišiel som sem s tým, že štvrtýkrát sa to musí podariť. Všetko je to o hlave, dobrom tíme a keď budeme všetci spolupracovať, tak aj ten tlak sa bude lepšie zvládať," hovorí útočník Vlkov.