Main Content

HOKEJOVÉ NEWS (12.9): Indície ohľadom nového klubu Tatara, martinský návrat i bodový výbuch Krištofa

utorok, 12. september 2023 07:00 | Autor: Róbert Kalnický

Tomáš Tatar
Tomáš Tatar | zdroj: HK Poprad

Prinášame vám novú rubriku HOKEJOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete hokeja.

Nové indície ohľadom Tatarovho klubu

Slovenský hokejový útočník Tomáš Tatar počas včerajšieho dňa zmenil agenta. Zámorský novinár a jeden z najlepších insiderov v kanadsko-americkej NHL Elliotte Friedman uviedol na sociálnej sieti Twitter, že skúsený Slovák by mal ostať vo Východnej konferencii. 

Martinský hokej ožíva

Martinskí hokejisti sa pomaly, ale isto chystajú na svoj prvý domáci zápas. Už v stredu o 18:00 v domácom prostredí vyzvú hokejisti z metropoly Turca hráčov Dolného Kubína. Pre MHA Martin to bude ostrá premiéra pred martinským publikom.

Obrovská posila pre český Liberec

Káder českého tímu Bílí Tygři Liberec rozšíri kanadský útočník Jayce Hawryluk. 27-ročný útočník v minulosti hral za Floridu Panthers, Ottawu Senators i Vancouver Canucks. V uplynulom ročníku pôsobil prevažne v AHL, keď obliekol dresy Belleville Senators a Uticy Comets. V Liberci podpísal ročný kontrakt.

Bodová explózia Michala Krištofa

Slovenský hokejový útočník Michal Krištof bodovo explodoval v KHL. Hokejista HK Soči si v zápase proti Lokomotivu Jaroslavľ pripísal dva góly a dve asistencie. Pre skúseného 29-ročného slovenského útočníka to boli vôbec prvé kanadské body v tomto ročníku. Soči porazilo Jaroslavľ pomerom 5:0

V Extralige majú všetky tímy licenciu

Na včerajšej tlačovej konferencii zástupcovia Slovenského zväzu ľadového hokeja potvrdili, že všetci účastníci našej najvyššej súťaže splnili podmienky na udelenie licencií. Tipos Extraliga odštartuje prvým kolo už v piatok 15. septembra. Novinkou je mediálny partner. Zápasy totiž bude vysielať televíza Joj Šport.