Main Content

PRE TIPUJÚCICH: Preview 23. kola Corgoň ligy - piatok

piatok, 23. marec 2012 11:01 | Autor: Filip Chudý

PRE TIPUJÚCICH: Preview 23. kola Corgoň ligy - piatok
PRE TIPUJÚCICH: Preview 23. kola Corgoň ligy - piatok | zdroj: Filip Chudý pre Sport7.sk, foto SITA

Futbaloví fanúšikovia sa môžu tešiť na ďalšie kolo Corgoň ligy. V tradičnej televíznej predohrávke sa dnes stretnú Trnava s Dunajskou Stredou. Prinášame vám prehľad k úvodnému zápasu kola 23. kola Corgoň ligy.

Spartak Trnava – Dunajská Streda

Piatok 23. marca  o 17:30 h, rozhodujú Vlk - E. Weiss, Košecký


Zápas so zaujímavou príchuťou pre obe mužstvá začne futbalový víkend. Trnava po dvoch zaváhaniach si už ďalšie dovoliť nemôže, ak si chce udržať čelo tabuľky aspoň na dohľad. To Dunajská Streda bude dúfať vôbec v prvé body v jarej časti. Zápas ponúkne  konfrontáciu dvoch neefektívnych mužstiev, ktoré dali dokopy na jar iba 3 góly. Trnava svoju neschopnosť dávať góly ukázala hlavne v minulom kole proti Nitre a ak nechce dopadnúť rovnako aj teraz, musia sa konečne jej strelci spamätať. O hosťujúcom mužstve sa vyjadrovali súperi zatiaľ sympaticky, ale ak to nepretavia konečne aj do bodov, bude im to v konečnom dôsledku nanič. Dunajská Streda má poslednú možnosť si zlepšiť náladu pred zápasom pravdy (doma s Prešovom), ale na súperových ihriskách bodovala zatiaľ iba raz. Trnava vyhrala posledné 3 vzájomné zápasy.

Chýbajú
Trnava: Koubský, Naumov, Kaščák (zranenie)
Dunajská Streda: P. Ďurica, Adiaba, Prodanovič, Z. Németh (zranenie), Boya, Kabele, Laštovka (trest)


Predpokladané zostavy
Trnava: Raška – Habánek, Gross, Čvirik, Ľ. Hanzel – Kuračka, Karhan – Procházka, Vyskočil, Gašparík – Pavelka
Dunajská Streda: Kučera – Nikolič, Marcin, Huber, Urbánek – Hanták, Lénárth – Tchami, Csölle – Delarge, Kordič


Ako tipovať - Trnava je favoritom zápasu a už naozaj musí vyhrať (kurz 1,28). Ale hostia určite nepredajú svoju kožu lacno a ak sa im podarí dať prvý gól, môžu narobiť domácim veľké starosti a to môžu využiť tí, čo stávkujú aj počas zápasu. Kurz na víťazstvo Trnavy v prvom polčase s pohybuje okolo hodnoty 1,7.