Main Content

FUTBALOVÉ NEWS (10.9.): Liverpool chystá novú zmluvu, Guimaraesova budúcnosť či vyjadrenie Tielemansa o sedení na lavičke

nedeľa, 10. september 2023 11:02 | Autor: Jakub Vaverka

Liverpool FC
Liverpool FC | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku FUTBALOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete futbalu. 

Newcastle myslí na budúcnosť

Vedenie anglického Newcastlu United momentálne pracuje na novom kontrakte pre brazílskeho záložníka Bruna Guimaraesa, ktorý patrí medzi najväčšie opory The Magpies. Interes o jeho služby mal nedávno napríklad Real Madrid.

Lopetegui sa nikam neponáhaľa

Španielsky tréner Julen Lopetegui sa po konci vo funkcii hlavného kouča anglického Wolverhamptonu Wanderers neponáhľa späť do funkcie. Interes o jeho služby mal Villarreal CF v La Lige, ktorý je bez kouča, ale Lopeteguiho táto možnosť neláka.

Liverpool chystá novú zmluvu

Šéfovia anglického Liverpool FC chystajú nový kontrakt pre gréckeho krajného obrancu Kostasa Tsimikasa. Tsimikas sa dokázal na Anfielde výborným spôsobom udomácniť, pričom Premier League je súťaž, ktorá mu typologicky sedí.

Bruno Guimaraes
Bruno Guimaraes | zdroj: TASR

Pépého kontrakt má opciu

Trabzonspor získal tento týždeň kritizovaného útočníka Nicolasa Pépého z londýnskeho Arsenalu, pričom hráč podpísal v Turecku zmluvu do roku 2024. Aktuálnou správou je, že dohoda Pépého s Trabzonsporom obsahuje opciu na ďalší rok.

Tielemans prišiel hrať

Youri Tielemans prišiel do Aston Villy ako veľká posila z Leicestru City, ale zatiaľ príliš nenastupuje. „Povedal som trénerovi Emerymu, že som prišiel hrať. Chápe ma, ale momentálne preferuje záložníkov z minulého ročníka. Povedal mi, že čoskoro bude zápasov viac a ja dostanem priestor," uviedol belgický reprezentant.