Main Content

FUTBALOVÉ NEWS (7.9.): Krádež na Rashfordovi, Brighton, Hazard má klub + plány Bayernu

štvrtok, 7. september 2023 08:16 | Autor: Jakub Vaverka

Marcus Rashford
Marcus Rashford | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku FUTBALOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete futbalu. 

Bayern pôjde po Palhinhovi aj v zime

Odchod Joaa Palhinhu z Fulhamu do Bayernu Mníchov bol v lete na spadnutie, ale napokon transfer stroskotal. Nemecký šampión sa ale pre jedného z najlepších záložníkov anglickej Premier League chce vrátiť aj v zimnom transferovom okne. Hráč je zmene dresu taktiež naklonený. 

Hazard je hráčom Anderlechtu

Brat Edena Hazarda Thorgan má nový klub. Belgický reprezentant sa vracia do rodnej krajiny, kde po ňom siahol Anderlecht Brusel. Thorgan Hazard bol doteraz v službách nemeckej Borussie Dortmund, ktorá za jeho odchod zinkasovala 4 milióny eur. 

Brighton poslal hráča na hosťovanie

Anglický Brighton poslal na ročné hosťovanie talentovaného Stevena Alzateho, ktorý by v prvom tíme Čajok zrejme nedostal potrebný počet príležitostí na ďalší rozvoj. Alzate strávi prebiehajúci ročník na hosťovaní v belgickom Standarde Liége.

Krádež roka na úkor Rashforda?

Marcus Rashford z Manchestru United v uplynulej sezóne v 56 zápasoch za Manchester United skóroval 30 gólov a pridal 11 asistencií. Ani to ale nestačilo, aby bol nominovaný na zisk Zlatej lopty. Včera bol zverejnený zoznam nominovaných futbalistov, pričom práve „Rashiho" absencia bije do oči najviac. 

Bailly je oficiálne v Turecku

Turecký gigant Besiktas BJK oficiálne predstavil obrancu Erica Baillyho, ktorý do klubu prišiel z anglickej Premier League, konkrétne z Manchestru United. Bailly s Besiktasom podpísal kontrakt do leta 2024.