Main Content

FUTBALOVÉ NEWS (6.9.): Postoj United k Antonymu, odchody z Premier League či spokojný Ilkay Gundogan

streda, 6. september 2023 18:00 | Autor: Jakub Vaverka

Manchester United
Manchester United | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku FUTBALOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete futbalu. 

Marco Verratti na ceste preč z PSG

Taliansky záložník Marco Verratti je na odchode z francúzskeho Paríža Saint-Germain, kde už pre neho v novom športovom projekte klubu nie je miesto. Novým celkom tohto skúseného stredopoliara by mal byť Al Arabi.

Philippe Coutinho bude čoskoro v Katare

Al Duhail z Kataru finalizuje v týchto dňoch príchod brazílskeho ofenzívneho univerzála Philippea Coutinha, ktorého transfer z Aston Villy je v riešení prakticky počas celého leta. Coutinho by mal v Katare hosťovať. 

Ilkay Gundogan je spokojný s rozhodnutím

Nemecký záložník Ilkay Gundogan uviedol, že Manchester City v lete veľmi dlho čakal s ponukou nového kontraktu, no hráč je rád, že ako veci dopadli, a že mohol posilniť Barcelonu, kde by mal patriť medzi najväčšie hviezdy klubu.

Nayef Aguerd z West Hamu neodíde

Informácie o tom, že stopér Nayef Aguerd v septembri opustí Premier League a zamieri z West Hamu United do Saudskej Arábie, nie sú podľa novinára Fabrizia Romana pravdivé. Kladivári nemajú v úmysle svojho obrancu predať.

Manchester United počká na vývoj situácie

Manchester United vydal oficiálne stanovisko ohľadom obvinení záložníka Antonyho z domáceho násilia. Red Devils hlásia, že evidujú, čo sa deje a aj to, že sú proti Brazílčanov vznesené obvinenia. Momentálne sa ale MU detailnejšie vyjadrovať odmieta.