Main Content

FUTBALOVÉ NEWS (4.9.): Salahova budúcnosť, Ramosov návrat, problémy Arsenalu či „vymyslená" sága o City

pondelok, 4. september 2023 09:34 | Autor: Jakub Vaverka

Mohamed Salah
Mohamed Salah | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku FUTBALOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete futbalu. 

Partey má problém

Záložník Arsenalu Thomas Partey by mohol Kanonierom chýbať dlhšie ako sa čakalo. „Nevyzerá to dobre, musíme urobiť nejaké ďalšie testy. Môžu to však byť týždne," povedal na margo Parteyho absencie kouč The Gunners Mikel Arteta.

Sergio Ramos sa vracia domov

Španielsky stopér Sergio Ramos, ktorý v lete skončil v Paríži Saint-Germain a dlho nemal klub, je podľa novinára Fabrizia Romana dohodnutý na krátkodobom kontrakte so Sevillou FC. A teda mužstvom, kde ako mladík svojho času začínal s veľkým futbalom. Ramos si tak zahrá v La Lige aj v Lige majstrov.

Salah je pre Liverpool nedotknuteľný

Tréner Liverpoolu Jurgen Klopp sa na tlačovej konferencii opäť vyjadril k téme možného odchodu Mohameda Salaha do Saudskej Arábie. Nemecký lodivod uviedol, že egyptský reprezentant je pre The Reds nedotknuteľným hráčom a jeho transfer neprichádza do úvahy prakticky za nijakých finančných podmienok. 

Eberechi Eze nemal namierené do City

Aj keď sa počas posledného dňa letného prestupového obdobia špekulovalo o tom, že by mohol talentovaný Eberechi Eze odísť z londýnskeho Crystal Palace FC do majstrovského Manchestru City za približne 60 miliónov libier, taliansky novinár Fabrizio Romano uviedol, že tieto informácie neboli pravdivé. 

Juan Mata pokračuje v kariére v Ázii

Španielsky veterán Juan Mata, ktorý si urobil meno vo Valencii, v Chelsea FC či v Manchestri United, definitívne opustil turecký Galatasaray Istanbul a zamieril do Ázie. Jeho novým klubom je japonský celok Vissel Kobe, s ktorým sa dohodol na päťročnom kontrakte. Ide o mužstvo, kde v uplynulých ročníkoch pôsobil aj Andrés Iniesta.