Main Content

Miesto v TOP 6? Ďalšie novinky ohľadom Tatara

štvrtok, 20. júl 2023 11:48 | Autor: Róbert Kalnický

Tomáš Tatar
Tomáš Tatar | zdroj: TASR

Ani dnešný deň sa v zámorí neobišiel bez špekulácií ohľadom Tomáša Tatara. Slovenského veterána spájajú s ďalšou adresou. Tentokrát s Chicagom Blackhawks.

Dôvodov je hneď viacero, no primárnym je miesto v TOP 6. Hawks počas tohto leta priviedli Taylora Halla, Nicka Foligna a Corey Perryho. Navyše, tím z veterného mesta získal v drafte generačný talent Connora Bedarda, a tak by sa mohli Hawks odlepiť z dna tabuľky. 

Po odchode Jonathana Toewsa sa treba totiž zaplniť pozíciu v elitnom útoku. Práve preto spomínaný zámorský portál uvádza ako alternatívu slovenského krídelníka. Tatar má za sebou výbornú základnú časť a v tejto chvíli je možné, že sa obe strany dohodnú na jednoročnej zmluve a presunú ho počas Trade Deadline.

Slovenský útočník by dostane mnoho času na vytvorenie komanda spoločne s mladým Connorom Bedardom. Zároveň by sa stal adeptom na hranie presilových hier, aby zlepšil svoje čísla. Následny by sa mohol presunúť ku kandidátovi, kde 32-ročný krídelník dostane ďalšiu šancu na zisk Stanleyho pohára.