Main Content

PRE TIPUJÚCICH: Preview 22. kola Corgoň ligy - piatok

piatok, 16. marec 2012 12:05 | Autor: Filip Chudý

PRE TIPUJÚCICH: Preview 22. kola Corgoň ligy - piatok
PRE TIPUJÚCICH: Preview 22. kola Corgoň ligy - piatok | zdroj: Filip Chudý pre Sport7.sk

Futbaloví fanúšikovia si po necelom týždni opäť prídu na svoje. V tradičnej televíznej predohrávke sa stretnú mužstvá z opačných pólov tabuľky. Prinášame vám prehľad piatkového zápasu 22. kola Corgoň ligy.

FK Senica – MFK Košice

Piatok 16. marca  o 17:30 h, rozhodujú Kružliak – T. Somoláni, Tomčík

Senica vstúpila do jarnej časti najlepšie zo všetkých mužstiev, keď aj vďaka poháru mohla sláviť víťazstvo už trikrát. Košičania hrali horšie v Prešove a vyhrali. Presne naopak to bolo v domácom zápase so Slovanom, v ktorom ťahali za kratší koniec. Seničania ťahajú teda krátku sériu, ale Košice im jednu sériu v minulej sezóne ukončili. Vtedy hráč Košíc Martin Juhar prerušil sériu bez inkasovaného gólu brankára Petra Boleka, ktorá sa zastavila na čísle 797 minút a zápas skončil 1:1. Bolek bude dnes kapitánom, pretože vypadol stopér Gajdošík. Ten nebude chýbať len v obrane, ale aj v útoku. Bol to totiž práve kapitán Senice, kto dával v posledných dvoch zápasoch víťazné góly. Kto ho nahradí je otázne a tak majú Košice šancu bilanciu zo vzájomných zápasov prikloniť na vlastnú stranu.

Chýbajú

Senica: Pillár (zranenie), J. Gajdošík (trest), M. Ďurica, Pavlík (otázny štart)
Košice: U. Matič (zranenie)


Predpokladané zostavy
Senica: Bolek – Štepanovský, Gorosito, Pavlík, Leal – Kóňa, Križko – Jar. Diviš, Černý, M. Ďurica  – Blackburn
Košice: Tofiloski – Mik. Tóth, Kavka, Redžepi, Sekulič – Isola, Šinglár – Pačinda, K. Kuzma, Viazanko – Škutka


Ako tipovať - Senica je favoritom zápasu, ale s Košicami ešte nikdy nevyhrala o viac ako gól. Preto by bolo rozumné použiť handicap a tip X2 s kurzom 1,55. Tento tip vám nevyjde iba vtedy ak domáci vyhrajú o 2 góly a viac. A zároveň si ním poistíte prípadné prekvapenie v podobe zabodovania Košíc.