Main Content

Tottenham Hotspur zrejme príde o jedného z lídrov: Chce sa sústrediť na iné veci

sobota, 3. jún 2023 20:00 | Autor: TASR

nový štadión Tottenham Hotspur
nový štadión Tottenham Hotspur | zdroj: TASR

Francúzsky futbalový brankár Hugo Lloris uvažuje o odchode z Tottenhamu Hotspur. Ako dôvod uviedol, že sa chce v živote sústrediť na nové veci.

"Blížime sa k dôležitému momentu, či už pre klub alebo pre mňa. Je to koniec jednej éry. Nezabúdam však, že mám ešte rok platnú zmluvu s Tottenhamom a že vo futbale je vždy ťažké predvídať, čo sa stane. Momentálne je podstatné, aby som sa dobre zotavil zo zranenia. Mojím cieľom je byť v júli na vrchole, potom uvidíme, čo mi prinesie budúcnosť," citovala Llorisovo vyjadrenie pre francúzske médiá agentúra DPA.

Francúz nevylúčil návrat do Nice, kde začínal svoju profesionálnu kariéru v ročníku 2005/2006. "Nice je moje mesto, môj klub, moje korene. Nie som náročný, nikdy som si nič nevynucoval. Uvidíme, kam ma osud zavedie," vyhlásil.

Lloris prestúpil do Tottenhamu z Lyonu v sezóne 2012/2013. Na MS 2018 v Rusku získal titul v pozícii kapitána Francúzska. Na MS 2022 v Katare skončil s tímom na druhom mieste. Tridsaťšesťročný bývalý reprezentant ukončil svoju medzinárodnú kariéru v januári 2023.