Main Content

Chelsea musí upratať kabínu: Odísť môže až 11 hráčov súčasného kádra

streda, 31. máj 2023 09:25 | Autor: Jakub Vaverka

Mason Mount
Mason Mount | zdroj: TASR

Ak chce byť Chelsea v nasledujúcom ročníku úspešná, musí si upratať kabínu a rozlúčiť sa s viacerými hráčmi. The Blues vedia, že rez kádrom je nevyhnutný, kto by mohol odísť preč zo Stamford Bridge?

Včera sa objavili informácie, že Chelsea nepočíta s Joaom Felixom, ktorému skončilo hosťovanie z Atlética Madrid a The Blues ho nechcú kúpiť natrvalo. Očakáva sa aj odchod kapitána Cesara Azpilicuetu a blízko transferu inam je aj trojica Christian Pulišić, Ruben Loftus-Cheek a Hakim Ziyech

Na Stamford Bridge nepočítajú už ani s gabonským útočníkom Pierreom-Emerickom Aubameyangom, pričom novú kariérnu výzvu má podľa britských zdrojov hľadať Chorvát Mateo Kovačič. Stále nie je isté, čo bude s Masonom Mountom, aktuálne to vyzerá, že zmluvu s CFC nepredĺži a posilní Manchester United alebo Liverpool FC. 

Neistá budúcnosť zatiaľ čaká aj Trevoha Chalobaha, Edouarda Mendyho a možno aj Connora Gallaghera. Rozhodujúce slovo bude mať nový kouč Modrých Mauricio Pochettino. Netreba zabúdať, že do tímu pribudnú minimálne Nkunku, Lukaku, Gusto a Colwill.