Main Content

Rangers ho nezaplatia: Kto uloví Patricka Kanea?

štvrtok, 4. máj 2023 07:00 | Autor: Róbert Kalnický

Patrick Kane
Patrick Kane | zdroj: TASR

New York Rangers vypadol v prvom kole play-off kanadsko-americkej NHL s New Jersey Devils. Je jasné, že tím Jazdcov v lete opustia viacerí hráči. Medzi nimi by mal byť aj Patrick Kane, ktorého si celok z Manhattanu nebude môcť dovoliť.

Na trhu s voľnými hráčmi tak bude figurovať aj jeho meno. Americký forward je už dnes spájaný s viacerými tímami. Toto je trojica najväčších favoritov na jeho zisk. Najväčším adeptom bude rozhodne Buffalo Sabres. Šable sa postupne dostávajú z procesu prestavby do boja o play-off. Navyše, Kane je práve rodák z tohto mesta a je o ňom známe, že ako malý bol veľký fanúšik tohto tímu.

Druhou adresou je Pittsburgh Penguins. Tučniaci majú za sebou ťažkú sezónu, v ktorej po dlhej dobe nedokázali postúpiť do play-off. V lete sa očakáva proces prestavby. Odísť by mohol napríklad aj Jake Guentzel, ktorého miesto by Kane mohol zaujať.

Tretím zástupcom je Vegas Golden Knights. Celok z Nevady je ešte stále v bojoch play-off, no už dnes sa hovorí o jeho doplnení. Navyše, o Patrickov prestupe medzi VGK sa hovorilo už počas Trade Deadline, takže by ťo nebolo prekvapenie.