Main Content

Nutné upratovanie v Chelsea: Tím môže opustiť až 7 hráčov

streda, 3. máj 2023 08:24 | Autor: Jakub Vaverka

Kai Havertz
Kai Havertz | zdroj: TASR

Chelsea momentálne pripomína iba tieň niekdajšieho kvalitného tímu, ktorý vyhral v roku 2021 Ligu majstrov. The Blues majú pretlak hráčov a je isté, že v lete ich niekoľko bude musieť Stamford Bridge opustiť.

Smerom z modrej časti Londýna by podľa britských reportov mohlo odísť viacero zvučných mien. Hovorí sa o kapitánovi Cesarovi Azpilicuetovi, ktorý chcel dres zmeniť už minulé leto, ale rozhodol sa ostať v Premier League. Láka ho rodné Španielsko, pričom Kaia Havertza zas láka návrat do Nemecka, kde ho vraj pozorne sleduje Bayern Mníchov. 

Z Chelsea mal už v zime odísť Hakim Ziyech, jeho hosťovanie v PSG nevyšlo, ale po konci ročníka zrejme definitívne Stamford Bridge opustí. Na Stamford Bridge určite neostane útočník Pierre-Emerick Aubameyang a momentálne sa zdá, že hosťovanie Joaa Felixa z Atlética Madrid sa na trvalý prestup nezmení. 

Stále nie je isté, či novú zmluvu podpíše Mason Mount, ktorého chce získať Liverpool FC a viacero možností na zmenu dresu má aj Chorvát Mateo Kovačič. Skutočne, ak CFC opustí v lete 6-7 hráčov, nebude to prekvapenie, kabína potrebuje upratovanie a lepší čas už na to nebude.