Main Content

VIDEO: Spurs zmazali dvojgólové manko Manchestru United. Najkrajšia akcia gólom neskončila

piatok, 28. apríl 2023 10:26 | Autor: TASR

Bruno Fernandes
Bruno Fernandes | zdroj: YouTube

Tottenham prehrával po prvom polčase s Manchestrom United 0:2 po góloch Jadona Sancha a Marcusa Rashforda, no napokon zachránil aspoň bod.

Na začiatku druhého dejstva znížil Pedro Porro a o vyrovnanie sa v 79. minúte postaral Son Heung-min. Premiéru v úlohe hlavného kouča Spurs absolvoval Ryan Mason, ktorý nahradil na lavičke odvolaného Cristiana Stelliniho.

Son po remíze poďakoval fanúšikom. "Aj po neakceptovateľnom výprasku v Newcastli nám zostali verní a počas celého duelu s United nás podporovali. Do kabín sme odchádzali s dvojgólovým mankom, no povedali sme si, že nesmieme pripustiť, aby sa zopakoval scenár z minulého týždňa. Do druhého polčasu sme nastúpili s pozitívnou energiou a aj vďaka našim skvelým priaznivcom sa nám podarilo vybojovať bod."

Tottenham stráca na štvrtý Manchester United šesť bodov, no odohral o dva zápasy viac. "Páčilo sa mi, ako sme zareagovali na nepriaznivý vývoj zápasu. Mužstvo v druhom polčase ukázalo charakter. Pôsobili sme na ihrisku ako tím, všetci chalani ťahali za jeden povraz. Nechýbalo veľa a mohli sme strhnúť víťazstvo na našu stranu," zdôraznil Mason.

Kouča hostí Erika ten Haga mrzelo, že jeho zverenci nedotiahli sľubne rozohratý zápas do víťazného konca. "Nehrali sme až tak dobre, v druhom polčase nám došiel dych. Mali sme sa snažiť streliť tretí gól, no inkasovali sme a posadili súpera na koňa. Remízu vzhľadom na vývoj stretnutia nemôžem hodnotiť inak ako sklamanie."