Main Content

Losene Keita pred bitkou o titul: Nezáleží na tom, kto stojí proti mne, vždy som pripravený

štvrtok, 27. apríl 2023 16:22 | Autor: Jakub Vaverka

Losene Keita
Losene Keita | zdroj: OKTAGON MMA

Už tento víkend je v Bratislave na programe turnaj OKTAGON 42, ktorého hlavným zápasom bude meranie síl medzi Belgičanom Keitom a Čechom Tichotom o dočasný titul bantamovej váhy organizácie. Aké pocity má úradujúci champ ľahkej divízie s prezývkou Black Panther?

Losene Keita mal pôvodne nastúpiť proti Gruzíncovi Matemu Sanikidzemu. Ten ale nie je k dispozícii kvôli zraneniu. V klietke sa teda Black Pantherovi postaví Jakub Tichota „V podstate mi nezáleží na tom, kto stojí proti mne, viem, že to bude náročné. Vždy som pripravený bojovať s kýmkoľvek," prehovoril v interview Keita. 

Losene Keita
Losene Keita | zdroj: OKTAGON MMA

Zmena protivníka ho nezaskočila, mal informácie, ktoré pojednávali o tom, že sa to môže stať. „Nebol som prekvapený, vedel som, že sa to udeje." Ako prebiehala jeho príprava, išlo všetko hladko?„Môj tréningový kemp bol super, cítim sa výborne," uvádza jeden z miláčikov publika OKTAGON MMA. 

Sám seba nechce pasovať do pozície najlepšieho fightera organizácie, verí však, že ľudia si svoj názor urobia. Taktiež dúfa, že v hlavnom meste Slovenska na OKTAGON 42 uvidí zaplnenú halu. „Verím, že ľudia nielen z Bratislavy sa prídu pozrieť na podujatie plné akcie, kde sa bude stále niečo diať. Vidíme sa," zakončil fighter, ktorý má aktuálne skóre 10-0 a naďalej platí, že nepozná vo svojej profesionálnej kariére premožiteľa.