Main Content

LeBron James sa vrátil do tímu Lakers: Nedopadlo to dobre

pondelok, 27. marec 2023 09:53 | Autor: TASR

LeBron James
LeBron James | zdroj: TASR

Americký basketbalista LeBron James sa vrátil po mesačnej absencii do kádra Los Angeles Lakers. V základnej zostave nebol len druhýkrát vo svojej 20-ročnej kariére v NBA, no napriek tomu nastrieľal 19 bodov v zápase proti Chicagu. Jeho tím však podľahol "býkom" 108:118.

James uviedol, že mu lekári odporučili na konci sezóny operáciu natrhnutej šľachy na pravej nohe, ale rozhodol sa ju dohrať. Memphis zaznamenal šiesty triumf po sebe, Ja Morant zaznamenal pri svojom návrate do základnej zostavy 27 bodov. Grizzlies zdolali Atlantu 123:119.

Jaylen Brown zaznamenal 41 bodov, 13 doskokov a priviedol Boston Celtics k víťazstvu 137:93 nad San Antoniom Spurs. Domáci nastúpili bez najlepšieho strelca Jaysona Tatuma, ktorý pre zranenie nemohol nastúpiť. "Keď dostanete príležitosť byť hráčom, o ktorého sa všetci trochu opierajú, je to privilégium a česť. Neberiem tieto momenty ako samozrejmosť," povedal Brown podľa agentúry AP.

Cole Anthony dosiahol 21 bodov a bol lídrom strelcov Orlanda. Magic zdolali Brooklyn Nets 119:106. Hosťujúci Mikal Bridges nastrieľal 44 bodov a k svojmu kariérnemu maximu 45 bodov mu chýbal jeden bod.