Main Content

Dunajská Streda urobil krok smerom do budúcnosti: DAC predĺžil kontrakt s oporou

utorok, 14. marec 2023 17:46 | Autor: TASR

DAC Dunajská Streda
DAC Dunajská Streda | zdroj: TASR

Vedenie fortunaligového futbalového klubu FC DAC 1904 Dunajská Streda sa dohodlo s čiernohorským útočníkom Nikolom Krstovičom na predĺžení zmluvy do leta 2027.

"Je to dôležitý moment v mojej kariére, som veľmi šťastný, že sme sa dohodli na novej zmluve. Klub mi pomohol, keď som to najviac potreboval, a ja chcem naďalej pomáhať mužstvu gólmi. Teším sa, že môžem bojovať za farby DAC," povedal Krstovič pre oficiálnu stránku klubu.

Najlepší strelec mužstva a celej ligy predĺžil kontrakt s lídrom tabuľky o ďalšie dva roky. Dvadsaťdvaročný čiernohorský reprezentačný útočník prišiel do Dunajskej Stredy v septembri 2021 z Crvenej zvezdy Belehrad a vtedy podpísal kontrakt do leta 2025. Krstovič sa v drese DAC predstavil v 54 zápasoch vo všetkých súťažiach a zaznamenal 32 gólov.

"Projekt, ktorý sme začali pred rokom a pol, pokračuje presne podľa plánu. Táto zmluva je obnovením nášho vzájomného záväzku, jednak zo strany klubu k hráčovi a takisto zo strany hráča smerom ku klubu. Nikola je futbalista so skvelým charakterom a veľkým srdcom pre DAC, našu komunitu a fanúšikov. Vie, že u nás sa môže ďalej zlepšovať a sme radi, že sme sa dohodli na predĺžení zmluvy”, skonštatoval športový riaditeľ Jan Van Daele.