Main Content

3 otázky pred 25. kolom Primera Division

sobota, 3. marec 2012 12:46 | Autor: Jakub Vaverka

3 otázky pred 25. kolom Primera Division
3 otázky pred 25. kolom Primera Division | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk

Španielska Primera Division pokračuje cez víkend 25. kolom, ktoré so sebou prináša ďalšie zaujímavé zápasy a otázky.

  Pomôže Espanyol Barcelone ?

V nedeľu sa hrá na štadióne Santiaga Bernabeua zápas, ktorý napovie veľa v boji o titul. Vedúci Real totiž hostí barcelonský Espanyol, ktorý obral o body v tejto sezóne už nejeden veľkoklub. V bulvároch sa povráva, že dvaja najväčší rivali FC Barcelona sa dohodnú na výhre Realu, no vedenie menšieho katalánskeho mužstva tieto špekulácie pochopiteľne odmieta a tvrdí, že v metropole Španielska sa pobije o čo najlepší výsledok. Je to logické, veď Espanyol stále bojuje o miestenku do Ligy majstrov. Slovenskí diváci budú zvedaví hlavne na Vladimíra Weissa mladšieho, ktorý v týždni zažiaril v Turecku a podľa dostupných informácii by rád skóroval aj proti Realu. Ak sa chystáte stávkovať na tento zápas, tak radšej voľte tipy s poistkou, pretože v nedeľu večer sa očakáva otvorený futbal.

  Ako obstoja Katalánci bez Messiho ?


Barcelončania už nemajú boj o titul vo vlastných rukách, no ak chcú pomýšľať aspoň na teoretickú šancu, tak by mali všetky zostávajúce zápasy do konca sezóny vyhrať. Dnes o 20:00 hostia Katalánci na Camp Nou Sporting Gijón, no musia sa zaobísť bez vykartovaného Lionela Messiho. Barca však naďalej zostáva TOP favoritom tohto zápasu a argentínskeho virtuóza môžu nahradiť Fabregas, Sanchez či Pedro.

  Prekvapí Granada Netopierov?


Zaujímavý zápas sa očakáva aj v Granade, kde domáci nováčik hostí rozbehnutú Valenciu . Granada v tejto sezóne predvádza rozdielne výkony a aj preto jej patrí až 16. priečka. Na domácom štadióne však nováčik zvykne hrýzť a okrem iného potrápil aj Barcelonu, s ktorou doma Granada prehrala len tesne 0-1. Favoritom zápasu sú hostia z Valencie, ktorým momentálne patrí tretia priečka za vedúcim duom gigantov a tréner Unai Emery sa navyše môže spoľahnúť na útočníka Roberta Soldada, ktorý v týždni vsietil v španielskej reprezentácii hetrik.