Main Content

OFICIÁLNE: Toto je súpiska ŠK Slovan na jarnú časť Konferenčnej ligy UEFA

sobota, 4. február 2023 16:48 | Autor: TASR

Vladimír Weiss st.
Vladimír Weiss st. | zdroj: TASR

Na súpiske futbalistov Slovana Bratislava pre jarnú fázu Európskej konferenčnej ligy sú aj všetky tri nové posily. Z jesennej súpisky vypadlo celkom šesť mien, obranca Myenty Abena, stredopoliari David Hrnčár, Ibrahim Rabiu, Alen Mustafič a útočníci Eric Ramirez a Ivan Šaponjič. Informoval o tom web slovenského majstra.

Účastníci vyraďovacej fázy Európskej konferenčnej ligy UEFA museli do štvrtka 2. februára poslať svoje súpisky na jarné zápasy. Kluby mohli na tzv. A-list dopísať oproti jeseni troch hráčov. Nachádzajú sa na nej všetky tri posily, ktoré Slovan predstavil počas týždňa – obranca Maudo Jarjué a útočníci Malik Abubakari i Sharani Zuberu.

Na A-liste sa nachádza 21 hráčov. Klub môže pred jednotlivými zápasmi doplniť súpisku hráčmi z tzv. B-listu, na ktorom sa však môžu nachádzať len futbalisti narodení po 1. januári 2001, ktorí doteraz strávili v klube prinajmenšom dva roky. Na B-liste teda môžu byť stredopoliar Filip Lichý, brankár Branislav Chudík či obranca Alexander Tóth.

Už počas jesennej fázy neboli na súpiske hráči, ktorí sa zotavovali z dlhodobých zranení. Ide o brankára Michala Šullu a stredopoliara Dávida Holmana.

Súpiska Slovana Bratislava pre jarnú čas EKL:

Brankári: Adrián Chovan, Adam Hrdina, Martin Trnovský

Obrancovia: Vernon De Marco, Maudo Jarjué, Guram Kašia, Richard Križan, Lucas Lovat, Jurij Medveděv, Lukáš Pauschek

Stredopoliari: Uche Agbo, Tigran Barseghjan, Giorgi Čakvetadze, André Green, Jaba Kankava, Juraj Kucka, Vladimír Weiss ml., Jaromír Zmrhal

Útočníci: Malik Abubakari, Aleksandar Čavrič, Sharani Zuberu