Main Content

VIDEO: Martin Réway je späť. Posilní extraligový tím!

pondelok, 2. január 2023 18:00 | Autor: Róbert Kalnický

Martin Réway
Martin Réway | zdroj: TASR

Slovenský hokejový útočník Martin Réway sa vracia na Slovensko.

Šikovný útočník po predčasnom konci vo Freiburgu posilní HK GROTTO Spišská Nová Ves. V prebiehajúcom ročníku Réway odohral 20 duelov, v ktorých nazbieral 23 bodov. V najvyššej súťaži si obliekol v minulosti dresy Košíc a Popradu. Spišská Nová Ves je jeho tretím extraligovým pôsobiskom.

Jeho príchod okomentoval aj GM Rysov Richard Rapáč: 

“Od začiatku sezóny sa trápime v presilových hrách, ktoré budú rozhodovať vyrovnané zápasy, ktoré nás čakajú. Preto sme posledné týždne strávili hľadaním hráčov, ktorí nám v nich dokážu pomôcť. Martin je veľmi kreatívny hráč s geniálnou hokejovou myšlienkou, a preto verím, že sa stane dirigentom našich presilových hier. S “Rewym” som mal za posledné obdobie viacero rozhovorov.

Viem, že k nám prichádza namotivovaný s myšlienkou ukázať hokejovému svetu, že je stále rozdielovým hráčom. Verím, že spolupráca bude úspešná a Martin pomôže nášmu klubu prepísať históriu a dosiahnuť úspech, po ktorom všetci túžime.

Zároveň aj my jemu naštartovať výkonnosť na level, ktorým sa stále môže vrátiť späť do najlepších európskych líg, kde svojím talentom jednoznačne patrí.

Na záver by som chcel poďakovať GM EHC Freiburg za korektné rokovanie a uvoľnenie Martina k nám."