Main Content

3 otázky pred 24. kolom Primera Division

sobota, 25. február 2012 15:03 | Autor: Jakub Vaverka

3 otázky pred 24. kolom Primera Division
3 otázky pred 24. kolom Primera Division | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk

Španielska Primera Division pokračuje cez víkend 24. kolom, ktoré so sebou prináša ďalšie zaujímavé zápasy a otázky.

  Kto sa bude radovať v šlágri kola ?
   
Šlágrom 24. kola je jednoznačne duel Atlética Madrid s FC Barcelona.  Menej slávny madridský tím sa netají tým, že oveľa radšej by bol, ak by titul získali Katalánci a nie ich mestský rival Real. Preto sa v médiách dosť veľa diskutovalo aj o tom, či Atlético zápas majstrovi nepustí. Klub z metropoly Španielska však všetky dohady pochopiteľne dementoval a pred nedeľňajším šlágrom túžia červeno-modrí vyhrať, pretože bojujú o štvrté miesto v tabuľke zaručujúce predkolo Ligy majstrov . Bude zaujímavé sledovať ako dopadne útočný mikro-súboj domáceho Falcaa s Lionelom Messim.

  Prekvapí nováčik vicemajstra ?

Vedúci Real Madrid nastúpi v netradičnom čase v nedeľu o 16:00 na pôde nováčika z Vallencana a zverenci Josého Mourinha si nič iné ako tri body a zveľadenie skóre nepripúšťajú. Domáce Rayo je však odhodlané ako nikdy predtým a chcelo by minimálne napodobniť výsledok CSKA Moskva z utorka, keď Rusi senzačne s Bielym Baletom remizovali 1-1. Real je však stále veľkým favoritom tohto duelu a všeobecne by bolo obrovským prekvapením, keby „Mourinhovci“ nezískali všetky tri body.

  Napravia si Netopieri chuť ?

Minulú nedeľu cestovala Valencia na Camp Nou s odhodlaním a úmyslom Barcelonu poriadne potrápiť, lenže Netopieri schytali poriadnu „latu“ a prehrali 1-5.  Zverenci Unaya Emeryho však stále stoja v tabuľke Primera División vysoko a v nedeľu chcú ukázať, že prehra v Barcelone bola len ojedinelým výstrelom do tmy. Na štadióne Mestalla hostí Valencia Sevillu a v horúcom katalánsko - andalúzskom súboji budú lietať iskry.