Main Content

Presunie sa Šimon Nemec k Jurajovi Slafkovskému do Montrealu Canadiens?

piatok, 25. november 2022 13:04 | Autor: Róbert Kalnický

Šimon Nemec
Šimon Nemec | zdroj: Twitter

Veľmi zaujímavá špekulácia prišla z kanadsko-americkej NHL. Podľa zámorského novinára a insidera Tonyho Marinara je v hre výmena Šimon Nemca. A aby toho nebolo málo, draftová dvojka by sa mohla sťahovať do Montrealu Canadiens!

Renomovaný insider hovoril o možnej výmene v podcaste Sick. New Jersey Devils totiž plánuje zisk posily do útoku. Ňou má byť Josh Anderson, o ktorého má generálny manažér Devils Tom Fitrzgerald veľký záujem. Navyše, Habs sa potrebujú zbaviť útočníka a potrebovali by priviesť do tímu zaujímavého obrancu.

Tím Canadiens je v prestavbe a príchody mladých hráčov by mu mohli pomôcť. „Nevymenia Jacka Hughesa a nevymenia Nica Hischiera. Neviem, do akej miery by boli ochotní vzdať sa niektorých hráčov, ktorí momentálne nie sú v tomto tíme. Hovorím o obrancoch Lukovi Hughesovi, Šimonovi Nemcovi a Alexanderovi Holtzovi," citoval Marinara portál Montreal Hockey Now.

Na definitívu si však musíme počkať. Jedno je isté, ak by sa podarilo Canadiens získať aj Šimona Nemca, tak by vybudovali veľmi silný slovenský základ do budúcnosti. Viac prezradia najbližšie dni, možno týždne.