Main Content

Cristiano Ronaldo a Chelsea: Ideálna zhoda, ktorá je ďaleko od reality?

streda, 31. august 2022 12:44 | Autor: Jakub Vaverka

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo | zdroj: Twitter

Cristiano Ronaldo chce hrať v základnej zostave a nastupovať v Lige majstrov. Chelsea potrebuje skúsenú posilu na hrot útoku, ktorá bude pravidelne dávať góly. Aj vám to znie ako ideálna zhoda?

Ronaldova pozícia v Manchestri United ostáva rovnaká, obe strany pracujú na hráčovom odchode, ale zatiaľ to nevyzerá zdarne. Prestupové obdobie pritom končí už vo štvrtok. Britský novinár Ben Jacobs tvrdí, že agent CR7 Jorge Mendes skúsi poslednú snahu, aby dostal svojho klienta do londýnskej Chelsea.

Táto možnosť už v lete existovala, majiteľ The Blues Todd Boehly mal trénerovi Thomasovi Tuchelovi odkázať, že ak Cristiana chce, tak mu ho získa. Ronaldo je údajne k zmene dresu v rámci Premier League otvorený. 

Háčik je ale v tom, že Tuchel oňho nejaví záujem. To sa však môže na poslednú chvíľu zmeniť, pretože Chelsea doslova chýbajú góly a v novom ročníku Modrí prehrali 2 z piatich kôl. Cristiano je zárukou okamžitých a početných gólov. Jeho príchod na Stamford Bridge by bol jasným signálom. 

Amerických šéfov CFC Ronaldo zaujal, chcú ale stavbu kádra nechať na trénerovi. Transferový záver leta bude v modrej časti Londýna zaujímavý, s Chelsea sa spájajú mená ako Wilfried Zaha, Cristiano Ronaldo, Neymar či Pierre-Emerick Aubameyang.