Main Content

AKTUÁLNE: Slovan spustil predaj vstupeniek na zápasy H-skupiny

utorok, 30. august 2022 16:19 | Autor: TASR

ŠK Slovan Bratislava
ŠK Slovan Bratislava | zdroj: TASR

Slovenský futbalový majster ŠK Slovan Bratislava spustil predaj zvýhodnenej balíkovej vstupenky na domáce zápasy skupinovej fázy Európskej konferenčnej ligy (EKL) a taktiež uvoľnil do predaja samostatné vstupenky na jednotlivé duely. "Belasých" čakajú v H-skupine domáce stretnutia s litovským FK Žalgiris Vilnius (8. septembra o 21.00 h), švajčiarskym FC Bazilej (13. októbra o 18.45) a arménskym FC Pjunik Jerevan (27. októbra o 21.00).

Ako Slovan informoval v tlačovej správe, balíková vstupenka zaručí fanúšikovi istotu rovnakého miesta na všetky tri domáce zápasy v skupine EKL. Cenovo je o 20 percent výhodnejšia oproti kúpe samostatných zápasových vstupeniek. Držitelia permanentiek získajú k cenovo zvýhodnenému balíku ešte 20-percentnú vernostnú zľavu. Permanentkári majú predkupné právo na kúpu balíka garantované do pondelka 5. septembra do 20.00 h.

Cena balíkovej vstupenky sa začína na 36 eur, pre permanentkára na 29 eur. Cena samostatnej vstupenky sa začína na 15 eur. "Pre fanúšikov sme pripravili výhodný balíček vstupeniek na všetky tri domáce zápasy v skupinovej fáze Európskej konferenčnej ligy. Balíček je cenovo zvýhodnený oproti kúpe samostatných vstupeniek. Ešte stále v nás doznievajú pocity z úžasnej atmosféry a emócií, ktoré sme si prežili v predošlých dueloch. Stačí si spomenúť na emotívne vyrovnanie z poslednej minúty proti Olympiakosu či neopísateľnú radosť po postupe do skupiny cez Zrinjski. Takéto okamihy môžete zažiť v skupine opäť. Veríme, že aj na dueloch so Žalgirisom, Bazilejom či Pjunikom opät vytvoríte podobne fantastickú atmosféru," uviedol v tlačovej správe marketingový riaditeľ klubu Tomáš Straka.

Vstupenky na EKL sú v predaji online prostredníctvom oficiálneho ticketingového partnera klubu, alebo od piatka 2. augusta každý pracovný deň v čase od 16.00 do 20.00 na pokladnici štadióna Tehelné pole.