Main Content

Trnava ratovala bod so Žilinou. Šošoni v novej sezóne stále neprehrali

pondelok, 8. august 2022 07:35 | Autor: TASR

Spartak Trnava
Spartak Trnava | zdroj: TASR

Futbalisti FC Spartak Trnava remizovali v nedeľnom zápase 4. kola Fortuna ligy doma s MŠK Žilina 2:2. Hostia viedli v 53. minúte už 2:0, ale domáci v druhom polčase dokázali vyrovnať.

Žilinčania mali lepší vstup do stretnutia a od 24. minúty viedli, keď Adam Kopas z hranice šestnástky prestrelil brankára. Osem minút po zmene strán svoj náskok zdvojnásobili, z dorážky sa presadil Andrej Stojchevski.

Trnava však nezložila zbrane a po góloch Kelvina Boatenga a Kyriakosa Savvidisa vyrovnala. Žilina je so šiestimi bodmi za výhru a tri remízy štvrtá, Trnava má o jeden menej a figuruje na šiestej pozícii.

FC Spartak Trnava - MŠK Žilina 2:2 (0:1)

Góly: 68. Boateng, 84. Savvidis - 24. Kopas, 53. Stojchevski. ŽK: Štetina, Paur, Azevedo - Bari, Stojchevski. Rozhodovali: Ziemba - Bednár, Poláček.

Trnava: Takáč - Koštrna, Štetina, Kóša, Bolaji (58. Ristovski) - Štefánik (87. Azevedo), Bukata (46. Boateng), Savvidis - Bamidele Isa, Paur, Daniel (77. Ivan)

Žilina: Belko - Rusnák, Stojčevski, Nemčík, Bari - Myslovič, Kopas, Gidi (85. Iľko) - Kaprálik (77. Sluka), Jibril (65. Galčík), Ďuriš