Main Content

Paul Pogba má zranené koleno. Čo to znamená pre Juventus Turín?

utorok, 26. júl 2022 11:15 | Autor: TASR

Paul Pogba
Paul Pogba | zdroj: TASR

Francúzsky futbalový reprezentant Paul Pogba vynechá ďalšiu časť turné v USA, kde sa jeho tím Juventus Turín pripravuje na novú súťažnú sezónu. Dôvodom je čerstvé zranenie kolena.

Dvadsaťdeväťročný stredopoliar neodletí podľa DPA s mužstvom do Dallasu, kde má taliansky klub nastúpiť proti FC Barcelona. "Paul sa sťažoval na bolesti v pravom kolene. Následne podstúpil rádiologické vyšetrenia, ktoré odhalili poškodenie menisku. V nasledujúcich hodinách absolvuje konzultácie u špecialistu ortopéda. Bude pokračovať v liečbe a nezúčastní sa na tripe do Dallasu," informovalo vedenie Juventusu na svojom webe.

Pogba sa pripojil k talianskemu tímu ako voľný hráč po tom, ako predchádzajúcich šesť sezón strávil v Manchestri United. Na Old Trafford prestúpil v roku 2016 za vtedajšiu rekordnú sumu 105 miliónov eur práve z Juventusu.

Obnovenú premiéru v drese "starej dámy" absolvoval v piatkovom stretnutí v Las Vegas s Chivasom Guadalajara (2:0), ktorým Turínčania víťazne odštartovali svoje americké turné. V rámci neho sa stretnú ešte s FC Barcelona na štadióne Cotton Bowl v Dallase a s Realom Madrid na Rose Bowl v Pasadene.