Main Content

Kmotrík mladší o Weissovi: Uvedomili sme si, že sme pre seba najlepšie voľby

sobota, 11. jún 2022 07:25 | Autor: TASR

Vladimír Weiss st.
Vladimír Weiss st. | zdroj: TASR

Tréner Vladimír Weiss bude predsa len pokračovať na lavičke futbalistov tímu ŠK Slovan Bratislava. Klub s ním pred tromi dňami potvrdil ukončenie spolupráce, teraz však na svojom webe informoval, že sa obe strany dohodli na novom ročnom kontrakte.

Tréner Weiss odcestuje za mužstvom na sústredenie do Rakúska a bude môcť pokračovať v načatej práci z predchádzajúceho ročníka. Kmotrík ml. informoval, že medzi vedením klubu a hlavným trénerom nastal kľúčový názorový prienik v oblasti stratégie klubu či stavby kádra A-mužstva.

"S trénerom sme si zhodnotili pozitíva i negatíva z uplynulého roka a vyjasnili sme si stratégiu na nadchádzajúcu sezónu. Dohodli sme sa, že do budúcnosti budeme káder obmieňať citlivo a na etapy, aj vzhľadom na finančné možnosti a klímu v mužstve," povedal Ivan Kmotrík mladší.

„Prešli sme si náš transferový zámer na leto, s ktorým sa tréner stotožnil a vníma aj ekonomickú situáciu. Otvorene poviem, že naše stretnutia boli emotívne, avšak v tom dobrom slova zmysle. Po stretnutiach sme si uvedomili, že sme pre seba navzájom tie najlepšie voľby. Som vnútorne presvedčený, že Vladimír Weiss st. je tou najlepšou voľbou pre Slovan, a taktiež aj Slovan preňho. Ideme sa spoločne pustiť do tvrdej a intenzívnej práce a verím, že vďaka nej bude Slovan úspešný," dodal.