Main Content

OFICIÁLNE: Juraj Kucka vo Watforde skončil. Zamieri do slovenskej ligy?

nedeľa, 29. máj 2022 18:19 | Autor: TASR

Juraj Kucka, Watford FC
Juraj Kucka, Watford FC | zdroj: Instagram Watford FC

Juraj Kucka sa cíti zdravotne v poriadku, no pred štyrmi zápasmi v priebehu desiatich dní má rešpekt. "Od stredy trénujem naplno a verím, že to tak bude aj ďalej. Čo sa týka klubu, vo Watforde som skončil. Zatiaľ ešte neviem, kde budem v novej sezóne pôsobiť.“

Juraj Kucka sa cíti zdravotne v poriadku, no pred štyrmi zápasmi v priebehu desiatich dní má rešpekt. "Od stredy trénujem naplno a verím, že to tak bude aj ďalej. Čo sa týka klubu, vo Watforde som skončil. Zatiaľ ešte neviem, kde budem v novej sezóne pôsobiť.Čakám, či sa počas zrazu neozve môj manažér s nejakou ponukou. Nevylučujem ani návrat na Slovensko, všetko je otvorené. Momentálne sa sústredím na reprezentáciu, čakajú nás štyri zápasy v priebehu desiatich dní. Verím, že máme kvalitu, aby sme to zvládli. Určite nikto z hráčov po náročných sezónach nie je nadšený, že program je takýto nahustený. Musíme to však rešpektovať a popasovať sa s tým, veľký dôraz bude treba klásť na regeneráciu," myslí si Kucka.

Tridsaťpäťročný stredopoliar varuje pred podcenením súperov. "Musíme sa k tomu postaviť zodpovedne a nikoho nepodceniť. Možno ich hráči nehrávajú v takých kvalitných ligách ako my, ale ak by sme k tomu pristúpili takýmto spôsobom, dopadli by sme zle," dodal Kucka.

Slováci si v 3. skupine C-divízie LN zmerajú sily s Bieloruskom v Srbsku (3. júna o 20.45 v Novom Sade), Kazachstanom (6. júna o 20.45 v Trnave), Azerbajdžanom (10. júna o 18.00 v Baku) a opäť Kazachstanom (13. júna o 16.00 v Nur-Sultane).