Main Content

Kde bude hrať v budúcej sezóne skúsený Peter Šišovský?

piatok, 20. máj 2022 10:14 | Autor: TASR

Peter Šišovský
Peter Šišovský | zdroj: TASR

Slovenský hokejový útočník Peter Šišovský si bude aj v sezóne 2022/2023 obliekať dres HC Nové Zámky. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke.

Pre 30-ročného krídelníka sú Nové Zámky ôsme pôsobisko v slovenskej extralige. V nej už hral aj za Martin, Piešťany, Trenčín, Zvolen, Detvu, Slovan Bratslava a v sezóne 2021/2022 za Poprad. V drese "kamzíkov" odohral v úvode uplynulého ročníka 13 zápasov, po ktorých zamieril do Nových Zámkov.

Do štatistík si následne pripísal 1 gól, 12 asistencií, 33 trestných minút a 3 mínusové body v 27 dueloch.

"Peťo k nám prišiel počas rozbehnutej sezóny a bolo cítiť, že si v úvode musel zvyknúť na nové prostredie aj iný štýl hokeja. Nemal to jednoduché, ale po čase sa udomácnil a bol pre nás veľmi užitočný hráč. Jediné, čo mu ku koncu sezóny chýbalo, bola produktivita, pretože jeho výkony mali stúpajúcu tendenciu. Myslím si, že teraz to bude aj pre neho oveľa jednoduchšie, nakoľko s nami začne už od prípravy. Očakávame, že spoločnými silami z neho môžeme vyťažiť ešte viac a že tým pádom bude ešte dôležitejší článok ofenzívy mužstva," uviedol tréner Gergely Majoross.