Main Content

3 tímy, s ktorými môže Phil Kessel spojiť svoju budúcnosť

sobota, 30. apríl 2022 10:44 | Autor: Róbert Kalnický

Antti Raanta a Phil Kessel
Antti Raanta a Phil Kessel | zdroj: TASR

Takmer počas celého ročníka sa v zámorí špekulovalo o tom, že Phil Kessel opustí Arizonu Coyotes. Skúsený 34-ročný veterán však v organizácii Kojotov zostal až do konca ročníka, po ktorom sa mu skončila zmluva.

V lete bude neobmedzeným voľným hráčom a bude podpisovať novú zmluvu. Otázne je, v ktorom mužstve by to mohlo byť. Ako prvá možnosť sa javí Arizona Coyotes. S touto možnosťou sa príliš nepočíta, avšak existuje reálna šanca, že by ostal u Yotes. V tíme je akýmsi mentorom pre mladých hráčov a v načatej robote by mohol chcieť pokračovať.

Ďalším tímom je Nashville Predators. Preds majú silný káder a dostatok priestoru pod platovým stropom. Očakáva sa, že americký reprezentant pôjde s platom výrazne dole, avšak pre Preds by mohol byť tajným tromfom. Celú sezónu ho totiž pozorne sledovali, pretože chceli podobného snajpera na presilové hry.

Posledným celkom je New York Rangers. Prestup k Jazdcom by taktiež dával zmysel. Aj s tímom z Manhattanu bol totiž viackrát spájaný počas ročníka. Počas Trade Deadline však dostali prednosť Frank Vatrano, Andrew Copp či Tyler Motte.