Main Content

Cristiano Ronaldo vynechá pre smrť syna utorkový ligový duel na pôde Liverpoolu

utorok, 19. apríl 2022 14:40 | Autor: TASR

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo | zdroj: TASR

 Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo vynechá utorkový ligový zápas Manchestru United na pôde Liverpoolu. Rodinou tridsaťsedemročného kanoniera otriasla tragédia, zomrelo jedno z jeho novonarodených dvojčiat.

"Rodina je dôležitejšia než čokoľvek iné a Ronaldo v tomto nesmierne náročnom období stojí pri svojich blízkych. Môžeme potvrdiť, že nebude hrať proti Liverpoolu a dôrazne pripomíname jeho prosbu o rešpektovanie súkromia," citovala AFP z oficiálneho vyhlásenia anglického klubu. Pre oba tímy bude utorkový duel dôležitý - domáci bojujú s Manchestrom City o triumf v tomto ročníku Premier League, ich súper o najlepšiu štvorku zaručujúcu účasť v skupinovej fáze Ligy majstrov.

Ronaldo oznámil smutnú správu o smrti svojho syna na sociálnych sieťach v pondelok. Jeden z najlepších futbalistov histórie sa mal stať už šesťnásobným otcom. S partnerkou Georginou Rodriguezovou má štvorročnú dcéru. Jeho 11-ročného syna Cristiana jr. a štvorročné dvojčatá Evu a Matea vynosila náhradná matka. Sústrasť mu vyjadrilo aj niekoľko spoluhráčov a FC Liverpool.