Main Content

VIDEO: Roztržky medzi Atléticom a City upokojila až polícia. Guardiola reagoval

štvrtok, 14. apríl 2022 08:40 | Autor: TASR

Pep Guardiola
Pep Guardiola | zdroj: TASR

Roztržky medzi futbalistami Atletica Madrid a Manchestru City pokračovali aj po skončení stredajšej odvety štvrťfinále Ligy majstrov.

Podľa televíznych záberov lietali predmety a hráčov musela v tuneli oddeľovať aj polícia. Tréner hostí Pep Guardiola nechcel po postupe do semifinále komentovať situáciu.

Atletico hralo obzvlášť tvrdo a v nadstavenom čase videl Felipe druhú žltú a červenú kartu za zákrok na Phila Fodena. Žltú kartu dostal aj tréner Diego Simeone.

Stefan Savič sa snažil ťahaním za dres zodvihnúť Fodena zo zeme, pokúsil sa hlavou udrieť Raheema Sterlinga a ťahal náhradníka anglického tímu Jacka Grealisha za vlasy. Prístup domácich sa nezmenil ani po záverečnom hvizde.

Náhradník španielskeho mužstva Šime Vrsaljko hodil predmet na hlúčik členov Manchestru City a rozhnevane gestikuloval. Chcel sa prebiť k hosťujúcim hráčom, ktorí zase museli na schodoch ku kabínam utlmovať Kylea Walkera.

Situáciu pred šatňami upokojila až polícia. "Všetci videli, čo sa dialo, ale nemám k tomu čo povedať," povedal pre agentúru AP Guardiola, ktorého údajne zasiahla tekutina.