Main Content

VIDEO: Erik Černák si pripísal 2 mínusky. Tampa nestačila na Habs

nedeľa, 3. apríl 2022 08:58 | Autor: TASR

Erik Černák
Erik Černák | zdroj: TASR

Hokejisti Tampy Bay Lightning v zostave s Erikom černákom prehrali v noci na nedeľu v NHL s Montrealom Canadiens 4:5. Slovenský obranca strávil na ľade 21:29 min a na konto si pripísal dva mínusové body. Dallas s Andrejom Sekerom triumfoval v San Jose 5:4, slovenský bek odohral 12:55 min a zaznamenal plusový bod.

Hráči New Jersey v zostave so slovenským útočníkom Tomášom Tatarom premárnili v sobotnom dueli s Floridou štvorgólový náskok a prehrali 6:7 po predĺžení. Domácim nestačil ani hetrik Bielorusa Jegora Šarangoviča, Tatar nebodoval a pripísal si až tri mínusové body.

Florida zaznamenala tretie víťazstvo za sebou a je na čele Východnej konferencie. Po dvoch tretinách síce "panteri" prehrávali už 2:6, ale v tretej si štyrmi gólmi vynútili predĺženie a v ňom rozhodol švédsky obranca Gustav Forsling. Bol to jeho druhý zásah v stretnutí, rovnako dva góly dal aj jeho spoluhráč Aleksander Barkov. Tatar strávil na ľade 14:11 min, okrem troch mínusiek mal tri strely na bránku.

NHL - výsledky:

Colorado - Pittsburgh 3:2, Boston - Columbus 5:2, Carolina - Minnesota 1:3, Philadelphia -Toronto 3:6, Tampa Bay - Montreal 4:5, Winnipeg - Los Angeles 2:3, Calgary - St. Louis 4:6, San Jose- Dallas 4:5, New Jersey - Florida 6:7 pp