Main Content

Chára prehral, Sekera stále nemôže nastúpiť. Čo sa dialo v NHL?

pondelok, 21. február 2022 08:18 | Autor: TASR

Zdeno Chára
Zdeno Chára | zdroj: TASR

Hokejisti New Yorku Rangers zvíťazili v zápase zámorskej NHL na ľade Ottawy Senators 2:1 vďaka gólom Ryana Stromea a Artemija Panarina. Ruský brankár Igor Šesťorkin prispel k výhre hostí 29 úspešnými zákrokmi.

Dallas bez zraneného slovenského obrancu Andreja Sekeru prehral na ľade Arizony 1:3. Stars tak prišli o šesťzápasovú víťaznú sériu na klziskách súperov. Vegas Golden Knights zdolali San Jose 4:1 aj vďaka prvému gólu Jacka Eichela po príchode do klubu a zaknihovali desiaty triumf v sérii vo vzájomných dueloch.

Hokejisti New Yorku Islanders v zostave so slovenským obrancom Zdenom Chárom prehrali v nedeľnom domácom zápase NHL s Montrealom 2:3 po samostatných nájazdoch.

V súboji popredných tímov Východnej konferencie zvíťazila Carolina na ľade Pittsburghu 4:3 a figuruje na druhom mieste tabuľky, Penguins sú štvrtí.

NHL - výsledky:

Pittsburgh - Carolina 3:4, New York Islanders - Montreal 2:3 pp a sn, Chicago - Florida 2:5, Ottawa - New York Rangers 1:2, Columbus - Buffalo 7:3, Arizona - Dallas 3:1, Edmonton - Minnesota 3:7, San Jose - Vegas 1:4

 

jp lg