Main Content

Lampard trénerom Evertonu: Fanúšikovia chcú vidieť boj a vášeň

pondelok, 31. január 2022 19:26 | Autor: Jakub Vaverka

Frank Lampard
Frank Lampard | zdroj: TASR

Liverpoolsky Everton má nového trénera. Karamelky pred niekoľkými týždňami vyhodili španielskeho kouča Rafaela Beniteza. Jeho nástupcom sa stal Frank Lampard. Pre ex-lodivoda Chelsea je to obrovská výzva.

Bývalý anglický reprezentant Frank Lampard, ktorý v trénerskej kariére viedol Derby County a Chelsea, sa po roku bez práce vracia do futbalového kolotoča. „Je to pre mňa veľká pocta. Neviem sa dočkať toho, kedy začnem. Po rozhovore s majiteľom, riaditeľom a vedením cítim vášeň a ambície,“ rozhovoril sa „Lamps“ pre oficiálnu klubovú stránku.

„Môžete cítiť, akú vášeň fanúšikovia Evertonu majú. To je nesmierne dôležité a potrebujeme to k úspechu. Everton je unikátny klub, v ktorom sa dá pochopiť, čo fanúšikovia chcú. Chcú vidieť boj a vášeň, to vždy musí byť náš východiskový bod,“ hovorí Lampard. 

„Môj prvý odkaz pre hráčov bude, aby sme toto všetko urobili spoločne. Pokúsime sa robiť našu prácu na maximum a viem, že fanúšikovia budú stáť za nami,“ zakončil Frank Lampard, niekoľkonásobný víťaz Premier League či FA Cupu.