Main Content

Manchester United v zime nezíska nijakú novú posilu

nedeľa, 30. január 2022 10:50 | Autor: Jakub Vaverka

Ralf Rangnick
Ralf Rangnick | zdroj: TASR

Už o pár dní končí zimné transferové okno, pričom Manchester United patrí medzi kluby, ktoré sú súčasťou prestupových špekulácií najčastejšie. Ako sa ale zdá, Red Devils do konca mesiaca už nikoho neprivedú.

Aj keď bulvárne plátky z Anglicka, Francúzska či Talianska informujú, že Manchester United je v hre o viaceré zaujímavé mená, insideri, a teda novinári, ktorí majú zdroje priamo z kabíny Red Devils, sa zhodujú, že na Old Trafford v zime nikto nepríde.

Tím dohrá ročník s hráčmi, ktorých má, pričom hlavným cieľom partie nemeckého kouča Ralfa Rangnicka je skončiť v TOP 4 anglickej Premier League, aby Manchester United štartoval v nasledujúcom ročníku Champions League.

Samozrejme, okrem TOP 4 môže viesť cesta do Ligy majstrov aj cez samotnú súťaž, ktorú by ale Diabli museli celú vyhrať. V osemfinále, ktoré je na programe už budúci mesiac, vyzvú španielsky veľkoklub Atlético Madrid.

Výraznejšie posilnenie, ktoré bude obsahovať aj zmenu na trénerskom poste, by malo nastať v letnom transferovom okne. Detaily v tejto chvíli známe ešte nie sú.