Main Content

Posily pre Philadelphiu: Príde hviezda Tampy Bay?

štvrtok, 27. január 2022 10:28 | Autor: Róbert Kalnický

Anthony Cirelli
Anthony Cirelli | zdroj: TASR

Na začiatku tejto sezóny mali vo Philadelphii nádej, že Flyers postúpia do play-off. Letci posilnili obranu, brankársky post i útok. Ani nový vietor nepomohol tímu z Pensylvánie a s najväčšou pravdepodobnosťou ich vo vyraďovačkách neuvidíme.

GM Flyers Chuck Fletcher však nehádže flintu do žita. Verí, že pri prípadných výmenách by sa jeho tím mohol prebojovať na pozície zaručujúce účasť v play-off. Vo veľkom sa špekuluje o odchode Claudea Girouxa, kto by ho vo Philly mohol nahradiť?

Prvým menom, ktoré je v hre je útočník Tampy Bay Anthony Cirelli. 24-ročný útočník pravidelne nastupuje v druhom útoku Bleskov, kde dokáže bodovať. Na konte má 26 kanadských bodov v 38 stretnutiach. Keďže Bolts chcú ísť v play-off ďaleko, plánujú posily. V hľadáčiku sú aj hráči Philadelphie Rasmus Ristolainen a Claude Giroux. Cirelli má platnú zmluvu do konca ročníka 2022/2023. Vo Philadelphii by sa však okamžite mohol zaradiť k lídrom.

Alexander Georgiev požiadal o výmenu už minulé leto. Vtedy sa jej nedočkal. Rezervný brankár New Yorku Rangers je však opäť v kurze. Vo Philadelphii akútne hľadajú gólmanskú dvojku. Martin Jones, ktorý prišiel pred sezónou, pravdepodobne tím opustí. V budúcnosti by však tandem Hart - Georgiev mohol fungovať. 25-ročnému Rusovi po sezóne končí zmluva, takže s najväčšou pravdepodobnosťou i tak New York v lete opustí.