Main Content

Sú na odstrel? Títo štyria hráči môžu čoskoro opustiť Columbus

streda, 26. január 2022 14:19 | Autor: Róbert Kalnický

Max Domi
Max Domi | zdroj: TASR

Po odchode elitného obrancu Setha Jonesa a hviezdneho útočníka Cama Atkinsona sa očakávania od Columbusu výrazne znížili. CBJ podľa predpokladu sú mimo play-off pozície a všetko nasvedčuje tomu, že do vyraďovačiek nenakuknú.

V zámorí sa preto začína šuškať o výmene viacerých Modrokabátnikov. Medzi najzaujímavejšie mená, ktoré môžu byť vymenené boli zaradení Max Domi, Patrik Laine, Vladislav Gavrikov a Joonas Korpisalo.

Max Domi s Patrikom Lainem budú medzi najžiadanejšími hráčmi z kádra CBJ počas Trade Deadline. Angažovanie Domiho s platom 5,3 milióna dolárov môže byť pre tímy problematické, no i tak bude o tohto 26-ročného forwarda záujem. Môže za to jeho bodová potencia. Laine s ešte o 2,2 milióna vyšším platom pravdepodobne taktiež zmení dres. V profilige je viacero tímov, ktoré si jeho služby budú môcť dovoliť. Hovorí sa o záujme Nashvilleu.

Gavrikov patrí k najlepším obrancom CBJ v tejto sezóne. 26-ročný Rus má platnú zmluvu do konca ročníka 2022/2023, no patrí medzi obrancov, ktorí môžu pravidelne nastupovať v prvých dvoch obranných pároch. Korpisalo pomaly, ale isto stráca svoju pozíciu. Z role dvojky ho vytláča Rus Tarasov a zdá sa, že jeho časy v Columbuse sú spočítané. Otvorene sa špekuluje o prestupe do Edmontonu.