Main Content

MS 2010: V príprave na MS 5. júna na Pasienkoch proti Kostarike

utorok, 4. máj 2010 16:01 | Autor: TASR

Výkop medzištátneho prípravného futbalového stretnutia medzi Slovenskom a Kostarikou, ktoré sa uskutoční v sobotu 5. júna na bratislavských Pasienkoch, bude o 17.00 h.

Pre agentúru SITA to v utorok popoludní uviedol generálny sekretár Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Miloš Tomáš. "Na tento duel, ako aj na ostatné prípravné zápasy slovenskej reprezentácie v Rakúsku či blížiace sa finále Slovenského pohára v Michalovciach, sa momentálne veľmi zodpovedne pripravujeme," vyhlásil generálny sekretár SFZ.
 
Zverenci hlavného trénera SR Vladimíra Weissa st. majú naplánovaný zraz na 18. mája v Piešťanoch, kde pobudnú niekoľko dní. V pondelok 24. mája sa Slováci presunú na vysokohorské sústredenie do Rakúska a tam odohrajú aj dve prípravné stretnutia - v stredu 26. 5. proti miestnemu divíznemu klubu FC St. Veit a v sobotu 29. mája proti Kamerunu. Hamšík a spol. sa potom vrátia na Slovensko a v sobotu 5. júna si zmerajú sily so spomenutou Kostarikou. Tá by mala do Bratislavy pricestovať v stredu 2. 6. večer.
Slovenskí futbalisti sa prvýkrát v histórii predstavia na majstrovstvách sveta. Na svetovom šampionáte v Juhoafrickej republike (11. 6. - 11. 7.) budú ich súpermi postupne Nový Zéland (15. júna), Paraguaj (20. 6.) a úradujúci majster sveta Taliansko (24. júna).