Main Content

Stanú sa z nich obchodní partneri? Boston a Edmonton zvažujú veľký trejd

piatok, 21. január 2022 12:23 | Autor: Róbert Kalnický

Jeremy Swayman a Linus Ullmark
Jeremy Swayman a Linus Ullmark | zdroj: IG Boston Bruins

Zatiaľ čo sa Edmonton trápi, v Bostone majú úplne iné starosti. Bruins sa nachádzajú na poslednej postupovej pozícii vo Východnej konferencii, no treba povedať, že oproti svojim prenasledovateľom majú zápasy k dobru. Navyše, rozdiel medzi Bostonom a Detroitom momentálne je 7 bodov, takže Medveďom hrá všetko do karát.

Po návrate Tukku Raska je v bránkovisku Bruins pretlak. Trio Rask, Ullmark, Swayman vzbudzuje kvalitu. Je však zbytočné, aby mal tím trojicu takýchto brankárov, takže v Bostone zvažujú trejd. Do úvahy prichádza Jeremy Swayman, ktorý aktuálne pôsobí v Providence.

23-ročný gólman vhúpol do tohto ročníka vo veľkom štýle, no ani kvalitné výkony mu nezabezpečili miesto v prvom tíme. To by mohol mať v Edmontone. Navyše, vedenie Bruins ponúka k Swaymanovi aj obrancu Mikea Riellyho. Posilnenie na dvoch postoch by mohlo Olejárom výrazne pomôcť v boji o play-off.

Opačným smerom by sa mal pobrať hviezdny útočník Ryan Nugent-Hopkins. Tento hráč by bol kvalitným doplnením druhého útoku Medveďov, kde absentuje hviezdny center. Navyše, RNH by sa stretol s Taylorom Hallom, s ktorým v minulosti pôsobil práve v Edmontone.